Zsalu bérlés, zsalu kölcsönzés,  zsalurendszerek, oldalfal zsalu, pillérzsalu, oszlopzsalu, kőműves bakok, állványok, zsalu bérlés árak kedvezően országosan!

 +36-70-670-0672

Cégünk új és használt állványrendszerek értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban folyamatosan frissítjük, így bármikor ki tudjuk elégíteni igényeit telephelyünkön Dunaharasztin, de nagyobb rendelés vagy átmeneti készlethiány esetén is néhány héten belül átveheti rendelését. Cégünk már évek óta áll ügyfeleink szolgálatára állvány bérlés, homlokzati állvány, állvány kölcsönzés és állványozás szolgáltatással. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az építőipari szakmában. Legyen szó családi házakról, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt az állványrendszert amely kielégíti az Ön igényeit. A homlokzati állványok kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a stabilitás, a biztonság valamint az elemek könnyű össze-, és szétszerelhetősége. Cégünk ezért választotta a legjobb minőségű állványrendszert, amely megfelel az ÉMI és TÜV rendszerek szigorú előírásainak is

Mi a zsalu ?

A zsalu (zsalurendszerek) az építőiparban az öntött épületszerkezetekhez használt öntőforma, amely készülhet fából, műanyagból, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból. A művelet neve zsaluzás. Leggyakrabban beton és vasbeton szerkezetek készítésekor alkalmazzák. A zsalu felül vízszintes elemekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) áll, amelyeket függőleges és/vagy ferde támasztó elemek (merevítések, dúcok, oszlopok)tartanak. Alul palló-alátét, vagy dobozszerű kialakítás esetén alsó deszkázat vagy lemez lehet. Az elemek illesztését fazsaluzat esetén hevederekkel, ácskapcsokkal, szegekkel, ékekkel stb. oldják meg. A fém zsaluzat hegesztett és/vagy csavarozott. -

Zsalu kölcsönzés, zsalurendszerek, Zsalu bérlés árak kedvezően itt!

 +36-70-670-0672

A zsaluzási terv a betonszerkezetek elkészítésének nélkülözhetetlen eleme. Az építőmesterek/zsaluzóácsok e tervek alapján helyezik el a zsalutáblákat a megfelelő pozícióba, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges alakját. A zsaluzási terveket minden esetben a kiviteli tervcsomag tartalmazza amely alapján az épületet felépítik. Előregyártott vasbeton-szerkezeteknél ezeken a terveken felül gyártmány szintű zsaluzási terveket is készíteni kell mely az előregyártásból adódó specialitásokat is feltünteti.

Zsalurendszerek, zsalu kölcsönzés miatt hívjon most!

                 +36-70-670-0672

A zsaluzási terveknek a látszóbeton felületek tervezésénél különösen fontos szerepe van, mert a zsaluzás minősége és pozíciója nagymértékben befolyásolja a látszóbeton-felület minőségét. Így a zsaluzási tervnek többek között tartalmaznia kell a pontos elhelyezést és zsalu kiosztást, a táblaméreteket, a zsaluzóanyagok minőségét, a merevítések helyét és típusát, a munkahézagok kialakítását, a negatív-pozitív sarkok és élek megoldását, a beton bejuttatásának és bedolgozásának technológiáját, a zsaluleválasztó anyagra vonatkozó előírásokat stb. Zsalu kölcsönzés itt.

Kérje árajánlatunkat telefonon vagy e-mailben!
- Zsalu bérlés árak, zsalu kölcsönzés itt!

 +36-70-670-0672


Zsalu bérlés, zsalu kölcsönzés, oldalfalzsalu, pillérzsalu, oszlopzsalu, kőműves bakok, állványok, zsalurendszerek! Zsalu bérlés árak kedvezően!

Blog

Vegye fel velünk a kapcsolatot!