Homlokzati állvány bérlés, Homlokzati állvány bérlés árak

Cégünk már évek óta áll ügyfeleink szolgálatára állványbérlés, homlokzati állvány, állvány kölcsönzés és állványozás szolgáltatással. Kollégáink nagy nagy tapasztalattal rendelkeznek az építőipari szakmában. Legyen szó családi házakról, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt az állványrendszert amely kielégíti az Ön igényeit. A homlokzati állvány nagy függőleges falfelületek szigetelési, színezési, szerelési munkálataihoz biztosítják a legbiztonságosabb megoldást a szakemberek számára. Az állványozási munkák esetén az ár kiszámítása elsősorban a munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától,valamint az épülethez történőrögzítési lehetőségek számától és módjától függ. Zsalu rendszerek itt! 

Hívjon minket Most!     +36-70-670-0672

A cég küldetése, hogy hozzájáruljon az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.

A komplett homlokzati állvány rendszerek az egyszerűtől kezdve a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte mindenre használhatóak, de a homlokzati állvány bérléskor középületek tekintetében, mint például: bírósági épület, kórházak esetében számolni kell a költséget befolyásoló tényezőkkel,mivel ezek az épületek folyamatosan üzemelnek. 

+36-70-670-0672

A költséghatékonyság alapja a homlokzati állványozást tekintve nem más, mint az előrelátó tervezés, és szervezés, hiszen  a határidők be nem tartásából adódó csúszás miatt ez negatív képet festhet a cégről pl. egy olyan iskola épület esetében, amit még nem adtak át, de már zsúfolva van diákokkal, szülőkkel a tanévnyitó idején. Ilyen esetekben az állványozó céget kötbér megfizetésére kötelezhetik, illetve ez kihathat a vállalkozás jövőbeli megrendeléseinek a számára is. Amikor Ön árajánlatokat kap állványozó cégektől, ne az össze hasonlítással töltse feleslegesen az idejét, hiszen minden homlokzati állvány bérbeadással foglalkozó vállalkozás azonos megtérülési aránnyal dolgozik. Inkább annak járjon utána, hogy a kiszemelt cégnek mennyi gyakorlata van a területen, milyen referenciákkal rendelkezik.

Cégünk minden tekintetben megfelelő a hatályos jogszabályoknak, ezért ha Ön is egy megbízható céget keres homlokzati állvány bérléshez, hívjon minket bizalommal!


+36-70-670-0672


Kérje árajánlatunkat telefonon vagy e-mailben!

Kőműves állvány bérlés, Homlokzati állvány bérlés árak.

Blog

Vegye fel velünk a kapcsolatot!